x

TREBA DA GA NAZIVAM P**EROM, A NJEGOVE RODITELJE SELJACIMA DA BI ME POŠTOVAO?! LUNA U SUZAMA: Samo bol isparava iz mene... Kija je ispala Bog, a Sloba mi se ZGADIO!

Otkako je saznala da je Sloba Radanović pozajmljivao glas Drvetu mudrosti, Luna Đogani ne može da se smiri. Tom prilikom, pjevač je bivšoj djevojci pustio pjesmu koju je željela da čuje, ali ona iznova oplakuje njihov odnos i tvrdi da joj se zgadio.

"Šta treba, da ga zovem p**erom i da mu zovem roditelje seljacima da bi me poštovao? Koliko želim da ga izbacim iz sebe... Gadi mi se! Voljela bih kada bi prestali da me pitaju za njega, kada mi ne bi puštali klipove. Kako si mogao da dođeš i da pričaš sa mnom onako hladno? Ovo što ja plačem sada je moja bol koja isparava iz mene", govorila je Luna u "Zadruzi 2" ležeći u spavaćoj sobi.


Blogerka je sa Radanovićem, kako je više puta isticala, imala velike planove.

Međutim, oni su se, navodno, poslije prve sezone rijalitija vidjeli jednom.


"On je planirao više od mene. Što je najgore. Samo je igrao igru i ništa više. Vjerovala sam mu i šta, evo, kada smo izašli - ništa. Njegovi su čak navijali da budemo zajedno, jer su vidjeli koliko ga volim. Jednom smo se vidjeli, ali on je bio druga osoba. Vidjeli smo se nakon finala i to je bila druga osoba i šta ja da mislim nakon toga? Onda je počeo sve ono da neće da se razvede... Ona, ona, ona, ona je Bog! Što je najgore, ja ne patim za njim, kao velika ljubav, nego zato što sam očajna", priznala je Luna.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara