x

JESTE LI MEĐU NJIMA?

Tri horoskopska znaka koja imaju najveću želju za s.ksom!

Neki će u strastvenim aktivnostima pod plahtama uživati svaki dan, a drugi će se pak zadovoljiti tek povremenim se.som.

Koliko često razmišljate o s.ksu? Neki će u strastvenim aktivnostima pod plahtama uživati svaki dan, a drugi će se pak zadovoljiti tek povremenim s.ksom jer ono tjelesno u njihovom životu nema pretjeranu važnost.

A ko nam bolje može opisati našu seksualnu ličnost od astrologije? Pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o prljavim igricama u spavaćoj sobi.

1. Škorpion

Škorpioni su poznati po svom intenzivnom s.ksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od tjelesnog zadovoljstva.

Škorpion vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, s.ks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina škorpiona je senzualnost koja je baš zarazna. Upravo ta osobina privlači puno udvarača, posebno ženama škorpionima, za koje se smatra da su jedne od najšarmantnijih horoskopskih znakova.

Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, škorpioni ipak najviše uživaju u s.ksu s voljenom osobom. Ako im se neko svidi, nastojat će svaki slobodni trenutak iskoristiti kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele zadovoljiti njegove potrebe. Škorpioni su vrsni ljubavnici koji će uvijek partnerovo zadovoljstvo staviti na prvo mjesto, a istovremeno će zadovoljiti i sebe.

2. Ovan

Ovnove bismo mogli opisati kao glavne s.ksualne akrobate Zodijaka. Imaju golemi s.ksualni apetit, a s.ks s njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne vratolomije, a vanilla s.ks njima je nepoznati pojam. Što ekstremnije – to bolje, smatraju ovnovi koji konstantno razmišljaju o s.ksu.

Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u s.ksu ne bi probali. Ovnove karakterizira samouvjerenost, a dokazana je činjenica da u s.ksu najviše uživamo kad je naše samopouzdanje na visokoj razini.

Žene ovnovi uživaju u komplimentima i vrlo je ih lako osvojiti zločestim riječima. Naravno, one nipošto nisu lake, već dobro znaju kako svoje zadovoljstvo staviti u prvi plan. Ako muškarac misli da je iskoristio ženu ovna, neka malo bolje razmili jer je zapravo ona iskoristila njega.

3. Lav

Lavovi su treći, ali jednako senzualni znak s velikim s.ksualnim apetitom. Žene lavice su vrlo velikodušne u s.ksu, a najviše iz uzbuđuje kad im muškarac govori koliko su privlačne. Uživaju u milovanju svoga ega jednako kao u strastvenim dodirima, a nakon s.ksa s lavicom, muškarci imaju osjećaj kao da su odradili kvalitetan trening.

Lavice će uvijek predložiti neku novu pozu, a najdraže su im one u kojima muškarca mogu gledati ravno u oči. Lavice su najvatreniji znak Zodijaka, a partnera će vrlo lako dovesti do ekstaze.

Izvor: azra.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.