x

ne smije da joj prilazi 48 sati

Tri Karleušine izjave u posljednjih 36 dana koje mnogo govore o tome kako se osjeća i šta se dešava sa Duškom!

Pop zvijezda Jelena Karleuša na Božić, 7. januara 2022. godine, pozvala je policiju nakon što je njen suprug Duško Tošić fizički nasrnuo na nju udarivši joj šamar.

Samo nekoliko dana ranije, sa Jelenom smo u dva navrata razgovarali, a u oba razgovora spomenuli smo i Duška.

Nakon spektakla za doček Nove godine ispred Skupštine, a pred Jelenin nastup za reprizu u prijestoničkom klubu, 1. januara, pitali smo je da li je Duško ponosan na njen uspjeh i koncert kom je prisustvovao.

- Mislim da bi svako na njegovom mjestu bio ekstremno, ekstremno ponosan, jer nema svako ženu koja napravi ono što sam ja napravila. Svakako najbolje njega da pitate - rekla nam je Jelena, ali bez suštinskog odgovora.


Takođe, u novogodišnjem intervjuu sa Jelenom sumirali smo utiske iz prethodne 2021. godine, a na pitanje da li je pored smijeha i suza, o čemu smo razgovarali, bilo i romantike u godini za nama, pjevačica nam je odgovorila:

- Romantike... (smijeh) Pa, nije baš bilo pretjerano puno romantike. Šalila sam se nedavno na snimanju reklame sa Marijom Šerifović, nazvala sam je Gestapo, a u stvari sam ja više Gestapo. Baš sam kao vojnik - red, rad i disciplina. Na emotivnom planu je kod mene sve vrlo obično, standardno.


Na pitanje da li bi voljela da se nešto promijeni, u smislu da bude više romantike ili više iznenađenja, Karleuša je odgovorila:

- Ne volim iznenađenja te vrste, jer mediji onda prave od toga spektakl koji ja definitivno ne želim. (smijeh) Želim da budem mirna - sve božanstveno, bez iznenađenja, samo ovako da bude.


Da li je Jelena objavom od 3. decembra sve rekla?

Nakon smrti Milutina Mrkonjića, Jelena je na Instagramu objavila poruku o njemu i Ani Bekuti, koja je dotakla srca mnogih.

I tada su njene riječi zaintrigirale javnost, a sada se tek postavlja pitanje da li je u tom oglašavanju otkrila kako se zapravo osjeća.

Ona je tada, podsjetimo, pisala o Aninoj i Milutinovoj ljubavi, napisavši da je Bekuta imala ono što je Jelena uvijek željela.


- Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do posljednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smijemo se... On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvijek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega! - napisala je tada Jelena.

Tokom svih navedenih izjava, Jelena je djelovala i zvučala kao neko kome je potreban mir, prava podrška i ljubav, bez ijednog znaka da sve to zaista i ima. Podsjetimo, Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu, 7. januara, odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.