x

TRUDNA NADEŽDA BILJIĆ: Nije sigurna da li je beba Mikija Đuričića ili Baneta Čolaka!

Učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić misli da je trudna, a postoji mogućnost da je otac bebe pčelar iz Kupinova Miki Đuričić ili Bane Čolak, sa kojima je imala s*ks u rijalitiju.

- Ako sam trudna, to će biti blagoslov za mene! Zadržaću dete čak i ako ga neće! Ne zanima me, ja u stvari molim boga da sam trudna! Ono je, ako je začeto, plod jedne divne romantične večeri! Možete da se bunite do mile volje, ja ću bebu zadržati - pričala je pjevačica ne otkrivajući zadrugarima sa kim je sve imala s*ks, tako da su mnogi nisu sigurni ko bi mogao da bude tata.

Podsjetimo, Nadežda i Miki šokirali su Srbiju kada su za Vaskrs pred kamerama imali seks. Poslije toga njih dvoje su našli novo mjesto kako ih kamera ne bi snimila.

- Mene sutra neko da pita, ja bih priznao. Ja sam rekao: "Da me pitaju, ja ću reći", ali me niko ne pita. Ljudi znaju da sam ja džukac. To je sve zaje*ancija - rekao je Miki Nadeždi nekoliko dana nakon s*ksa. Pčelar iz Kupinova tada nije slutio da se iz svega toga može roditi dijete.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.