x

TRUDNU SUPRUGU PJEVAČA ZADESILA NESREĆA: Otac i majka OBOLJELI od teške bolesti, doktori mu saopštili da su DANI ODBROJANI!

Pevač Semir Džanković o teškom periodu u životu!

Semira Džankovića, finalistu prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda“, tokom života zadesile su brojne nedaće – teški, izazovni periodi, bolesti članova porodice, kao i neimaština, o čemu je otvoreno govorio za medije.

Semir je otkrio da je imao samo 24 godine kada su mu se razboljeli svi članovi porodice. Njegovom ocu dijagnostifikovali su rak na mozgu, majka je takođe bolovala od opake boleste, a supruga je imala rizičnu drugu trudnoću, što je pkevača slomilo.


– Ja sam tad morao da budem stub porodice, morao sam sve sam da podnesem i iznesem. Bio sam baš mlad. Sjećam se jedne situacije koja najbolje opisuje kako mi je bilo. Otac je bio na operaciji, stajao sam na hirurgiji i čekao da čujem doktora, a meni u tom trenutku zvoni telefon i govore mi da Sanela (prim. aut.supruga) nije dobro i da čekaju da dođem. U tom trenutku mi se ruši svijet i pitao sam se – dokle? Ali nisam htio da pokleknem, i u najtežim trenucima sam bio pozitivac, bio sam taj koji je uvijek govorio da idem dalje. Nisam htio da stanem, htio sam sve da riješim. Iz svega toga smo izašli kao pobednici– ispričao je Semir i dotakao se očeve bitke sa rakom.


– Kad mi je doktor saopštio njegovu dijagnozu, a nije bila dobra, ja sam rekao ok, proći će. Bio je agresivan tumor, davali su mu nekoliko mjeseci života. Hvala Bogu, on se izliječio. I dan danas smo u kontaktu sa doktorom i zahvalni smo mu na svemu što je učinio– rekao je Džanković.


Zbog agresivnih očevih terapija i svakodnevnih izdataka, Semir je ostao bez novca. Kako kaže, ni to ga nije slomilo već je odmah reagovao.


– Ja sam neko ko ne pada. Bio sam spreman da radim bilo šta, nije me bilo sramota bilo kakvog posla samo da obezbedim svoju porodicu – istakao je Džanković i dodao da je jedna situacija sa kćerkicom bila ključna da pod hitno nešto preduzme, piše Grand.
KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.