x

oprostili se potresnim porukama

Tuga u domu Karića: Osman slomljen zbog njenog odlaska: Putuj, draga, zauvijek ćeš biti dio nas!

Osman i Kristina Karić ovih dana su u žalosti zbog smrti njihove najbolje prijateljice, sa kojom su godinama bili nerazdvojni.

Naime, Kristina se oprostila putem društvenih mreža od prijateljice Jasmine, koja je često bila u njihovoj kući i sa kojom su objavljivali fotografije i video snimke.

- Razmišljala sam koju našu sliku da stavim, nisam mogla da odlučim, ovo je tako mali dio. Uspomene se samo smjenjuju i uvijek se sjetim smijeha, a oči su mi pune suza. Da li da stavim sliku iz Zagreba kad smo šetali ili iz Crikvenice sa mora, iz Grčke ili od nas kući sa nove godine, ne ipak ću iz Venecije kad smo šetali po kiši, ili ipak kad nam je pobjegao avion pa se vraćali kroz cijelu Njemačku autobusom, ili iz Beča i tako se vrtim unedogled gledam slike, čitam poruke...


- Teško mi je jako, znam da vidiš to i da vidiš sve ove ljude koji pišu i zovu i pitaju za tebe (hvala vam svima do neba). Putuj draga moja drugarice sa anđelima uvijek i zauvijek ćeš biti dio nas. Uvijek u našim srcima. Zauvijek. Volim te, Jaco. - stavila je ona u opisu njihovih zajedničkih fotografija.


Da su bili veoma bliski, svjedoče i brojne objave Osmana i Kristine sa Jasminom na profilu starijeg Karića.

I Osman je juče podijelio stori zajedničke fotografije sa pokojnom Jasminom iz Zagreba.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.