x

nije joj lako

Tuga velika, Brena ne prestaje da plače za njim: Bio je emotivno i milo biće!

Voljeni kolega preminuo je 6. decembra, ukopan je pet dana kasnije, a pjevačica i dalje tuguje za njim.

Folk zvijezda Lepa Brena družila se sa pokojnim kolegom Džejem Ramadanovskim 33 godine. Voljeni kolega preminuo je 6. decembra, ukopan je pet dana kasnije, a pjevačica i dalje tuguje za njim.

“Bio je emotivno i milo biće. Svaki put kad smo se vidjeli, imala sam potrebu da ga zagrlim i zaštitim, jer znam šta je sve preživio od ranog djetinjstva, a kasnije i kroz naš posao. Bože, krenu mi suze čim pomislim na njega…”, priča pjevačica za “Informer” i objašnjava zašto su Ramadanovskog svi voljeli:


“Nije znao da mrzi! Gledao je tim okicama na život iz neke svoje perspektive. U njima se istovremeno vidjelo koliko je bio napaćen, ali srećan što ga ljudi vole. Ma Džej je bio ljudina! Zato su ga voljele i kolege i publika”.

Folk zvijezda se u nastavku razgovora prisjetila njihovih zajedničkih nastupa u inostranstvu.


“Nikada mu se poslije nastupa nije spavalo, pa smo tako sjedili u hotelskoj sobi i jedno drugome pjevali”, kaže Brena i dodaje da njen prijatelj nikako nije mogao da se otarasi poroka:

"Džej je bio svjestan svojih dobrih, ali i loših osobina. Znao je da ne može da se odrekne poroka… Zbog toga mi ga je uvijek bilo žao. Otišao je, a mi ćemo ga zauvijek voljeti, cijeniti i poštovati. Živjeće kroz svoje pjesme”.


Interesantno je da je Brena Džeja upoznala 1987. godine na snimanju njenog filma “Hajde da se volimo”.

“Džej je došao na audiciju, a moj tadašnji menadžer Raka Đokić bio je oduševljen njegovom razigranošću i čistotom duše. Odlučio je da ga ubaci u film i nas dvoje smo tad postali dobri prijatelji. Ta njegova neiskvarenost bila je prava rijetkost u našem poslu”, istakla je Brena.

.

.

.

.


Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.