x

pančevo

"Tužnim srcem javljamo da je preminuo naš voljeni": Sutra sahrana dječaka iz Kačareva koji se ubio u školi!

Učenik osmog razreda OŠ "Žarko Zrenjanin" iz sela Kačarevo, kod Pančeva, koji je jučer skokom kroz prozor sa drugog sprata školske zgrade izvršio samoub.stvo, biće sahranjen sutra, 31. marta, u 13 časova na seoskom groblju, prenose Novosti.

Njegova umrlica danas je okupila veliki broj meštana Kačareva oko stuba na kom se lijepe parte, a koji su zapanjeno govorili o toj nezapamćenoj tragediji.

Svi su govorili da su dječakovi roditelji obični, normalni ljudi, te da nisu čuli da su imali ikakvih problema, koji bi mogli da ga navedu na ovakav čin.


Foto: Telegraf.rs

I na samoj umrlici se našao veliki broj ožalošćenih. Uz oca, majku i rođenog brata, koji ide u drugi razred srednje škole, tu su i babe, dede, tetke, ujak, braća, sestra i ostala mnogobrojna rodbina i drugari. "Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima da je preminuo naš voljeni", navodi se na umrlici.


Foto: Telegraf.rs

Tačan razlog dečakovog samoub.stva još nije poznat.

Istraga je u toku i vodi je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

"Utvrđeno je da je smrt nasilna i da je nastupila usljed pucanja aorte. Utvrđeno je da se to dogodilo zbog jakog kontakta tijela sa podlogom na koju je palo", rekao  je ranije sagovornik iz istrage.

.

.

..

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.