x

U dom kćerke Snežane Đurišić nikad niste zavirili: Ostaćete bez daha kad vidite kuću u Nju Džerziju

Ćerka Snežane Đurišić svoj dom raskošno je ukrasila

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ćerka Snežane Đurišić sa suprugom i dvoje dece već godinama ima svoj dom u Americi.

Završila je čak dva fakulteta, a uprkos velikom muzičkom talentu koji je nasledila od majke Snežane i oca Slobodana Gvozdenovića, poznatog harmonikaša, ona se pronašla u svetu kozmetike.

Maja sada u Nju Džerziju ima poznati salon za trajnu šminku i veoma je cenjana u svom poslu iako bi mnogi voleli da pođe majčinim stopama i snimi nešto budući da je priroda obdarila predivnim glasom.

Ćerka Snežane Đurišić lepotu od majke nasledila

Ćerka Snežane Đurišić je u par navrata nastupla sa majkom na njenim velikim koncertima, ali je od toga odustala i sada zapeva samo u krugu porodice i za svoju dušu.

Snežana ne krije da je izuzetnoponosna na ćerku i njene izbore.

Snežani Đurišić je kao i svakoj majci najvažnije da joj dete bude srećno, ali nekad prizna da joj je i žao što taj pevački talenat Maja ne deli sa svetom.

Ipak, razume da je zbog zahtevnog estradnog posla često nedostajala svojoj ćerki kada je ova bila mala i da Maja sada i nije spremna da se zbog pevanja odvaja od svoje dece.

Ćerka Snežane Đurišić umetnički talenat koristi u svom poslu

Svojevremeno je na društvenim mrežama kružilo nekoliko klipova na kojima Maja peva i narodne i zabavne pesme i svi su komentarisali kako je i pevački prava Sneškina ćerka, ali sva majčina ubeđivanja da se ne odrekne tog dara, nisu urodila plodom.

Maja je svoj umetnički talenat iskoristila kroz posao kojim se bavi, a to je korektivna i dekorativna šminka i obučena je da radi najkomplikovanije tehnike.

Ćerka Snežane Đurišić živi u srećnom braku, ima sina Luku i ćerku Teodoru i veoma je posvećena suprugu i deci i kad god im se ukaže prilika dođu u Beograd.

Koliko brine o toploj domaćoj atmosferi pokazuju i slike novogodišnje dekoracije.

Trpezarijski sto je ukrašen fenjerima i lampicama, a jelka u nežnim roze i belim tonovima izgleda tako raskošno kao da je delo profesionalnog dekoratera, a na Instagramu joj je na ovome čestitala i mama Sneška.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

svet-scandal.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.