x

umiješao ruke

U Minhenu otvorena balkanska trgovina, reper Dessertoppo uradio pjesmu!

U Gautingu kod Minhena se otvorila velika balkanska trgovina Trivanovic Trgohit, sa vrhunskim i ogromnim asortimanom. Svi koji vole domaće i naše ,ovdje mogu naći domaće lubenice iz Hrvatske, voće i povrće, tu ce biti i pekara i roštilj, a uskoro kao senzacija najavljeni su originalni banjalučki Mujini ćevapi samo u Trgohit lancima prodavnica, a već su stigli i vrhunski travnički ćevapi.

Za reklamu i otvaranje ove balkanske prodavnice potrudio se Sanjin Jakubović Dessertoppo iz Sarajeva, reper sa adresom u Minhenu.

Video pogledajte ovdje.

"Prvo da kažem da je ovo jedan najjači i najveći balkanski supermarket u kojem možete naći sve naše domaće balkansko, znači sto nigdje u Njemačkoj nema. Sve na jednom mjestu. Našli smo se, hvala Aleksandru Trivanoviću na povjerenju koje mi je ukazao, sklopili smo odličnu suradnju, snimio sam dobru rap reklamu za Trgohit Trivanovic prodavnicu. Muziku i produkciju je radio Vejzzi iz Kruševca. Trgohit ima filijale u Augsburgu, Landshutu ,sad i u Gautingu kod Minhena. Trivanovića sam znao i prije ove saradnje, uvijek je bio gospodin čovjek, humanitarac, pomagao je kad su bili zemljotresi u Hrvatskoj i našem narodu ovdje u Minhenu. Htio bih da spomenem da tu možete naći i Balkan Bier - naše, a svjetsko pivo, vrhunske kvalitete, onako za gurmane i meraklije. Ko god je u Minhenu i okolini obavezno da svrati u ovu prodavnicu, da osjeti naš balkanski čar. Uskoro očekujte od mene još dosta rap projekata, u pripremi je i album i dosta singlova, reklama", objašnjava reper.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.