x

U Parove se uključila djevojka Benjamina Spahovića! TI SI DRUGA LUNA! SPUSTI SLUŠALICU! MAJMUNE, M*Š! J.... TI MAMU U P....!

Kada je pred sam ulazak u Parove za Ekskluziva.ba prokomentarisao kako će gledaoci od njega moći očekivati pravi šou, Sarajlija Benjamin Spahović nije ni slutio šta će se u popularnoj vili dešavati. Naime, on je ušao u rijaliti kao zauzet muškarac u vanbračnoj zajednici, ali je samo dvije večeri kasnije, ostvario više nego prisan odnos sa Izabelom Anderson. 

Benjamin ne krije kako mu se Izabela sviđa, pa im produkcija za nedjelju sprema vjeridbu. Sve to bi bilo sjajno i bajno da se u večerašnjoj emisiji nije uključila njegova djevojka Aleksandra.

- Molim te, pusti me na miru, kraj priče. Samo me pusti, molim te - rekao je Benjamin. 


- Izabela, ti si druga Luna - poručila je Aleksandra preko slušalice.  

- Nije ona Luna, vjeruj, daleko je ona. Pustite me da s djevojkom uživam, ne zanima me niko. Spusti slušalicu, molim te. Nemoj biti glupa, budi pametna. Nemoj se blamirati, prekini, kraj priče - poručio je Spahović i dodao:  


- Da te pitam, nešto... Jesmo li nas dvoje vjenčani na papiru?  

- Ne.  

- Hvala lijepo - odgovorio je on.  

Tokom razgovora su pale i uvrede, prozivke, a šta se sve dešavalo i kako se odvijao razgovor pogledajte u video klipovima:

 





Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.