x

Najnoviji detalji masakra u Mladenovcu

Ubica rekao "sve ću da vas pobijem", oni se našalili "hajde kod nas na pivo da se družimo"

Policijska potjera za U.B. (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u selima kod Mladenovca uspješno je okončana jutros nešto poslije 8 časova, kada su ga jake policijske snage locirale i uhapsile blizu Kragujevca.

Porodica dječaka (15) koji je ubijen u krvavom piru sinoć od strane pomahnitalog U. B. kažu za Kurir da nisu pri sebi.

- 15 mu grobova iskopali! Što ga nisu ubili, đubre jedno! Crko dabogda kad mi je ubio unuka dijete koje je bilo kao stijena, lijepo i puno života - kukaju baba i deda pred kapijom obučeni u crninu.

Potom su svi zaplakali, a deda je potom dodao:


- Šta meni vrijedi što su ga uhapsili i da ga peku kad nema mog unuka i ponosa - kaže deka nijem od bola.

Dječak je kako kažu mještani jučer imao čas vjeronauke i bio je vidno raspoložen, a jedan od mještana opisao je strašnu scenu koja se dogodila.


- Lezite sve ću da vas pobijem! - rekao je prije krvavog pira U. B. navodno ispred spomenika u Malom Orašju gdje je preko 20 klinaca slavilo đurđevdanski uranak.

U dvorištu crkve Sv apostola vartolomeja u selu Malo Orašje sutra će u 14 sati biti opelo i sva djeca koja su ubijena iz mjesta biće zajedno sahranjena.

- Svaki sveštenik će krenuti iz po jedne kuće i svi će se okupiti ovdje u dvorištu kako bi ih ispratili posljednji put djeci pred kojima je tek bio život - kaže za Kurir mještanin. Jedan od njih je naveo da pojedine porodice čija su djeca ubijena slave sutra Đurđevdan i da si se spremali za slavu.


- Jadna im slava sad kad su ostali bez djece! Kakva jeza od svega ovog nas obuzdala - kaže sagovornik i dodaje :

- Kada je rekao "sve ću da vas pobijem" dječaci su se našalili i rekli mu :" Ajde kod nas na pivo da se družimo", ali je on tad parkirao kola izvadio kalašnjikov i počeo da rešeta.

Dječaka je ubio na licu mjesta, njega je upucao u glavu i neprepoznatljiv je nakon hitca.


Kako su naveli naši sagovornici ostala djeca koja su preminula podlegla su povredama na putu za bolnicu.

Podsjetimo, U. B. se sumnjiči za najmanje 8 ubistava i 13 ranjavanja, a u njegovom krvavom piru ubijenu su mladi policajac (20) i njegova sestra.

Kako se nezvanično saznaje na licu mjesta, navodno je U. B. (21) nakon svađe u školskom dvorištu u Mladenovcu otišao do kuće gdje je uzeo automatsku pušku i krenuo u užasan pir. On je oko 23 sata ubio nekoliko osoba u Mladenovcu, Duboni i Malom Orašju.

.

.

.

.


.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.