x

Ubijalo me je što gledam majku kako se muči: Divna Karleuša je imala težak život, u mladosti je živjela u nemaštini, teška bolest ju je savladala, a ova Jelenina poruka će vas naježiti!

Divna Karleuša koja je nakon borbe sa dugom i teškom bolešću preminula u 61. godini, svoje ime i karijeru izgradila je kao radio voditeljka i novinarka.

Ipak, kao i većina porodica u Srbiji i Divna Karleuša se tokom devedesetih godina trudila da svojoj porodici obezbijedi najbolje, ali je porodica Karleuša u to vrijeme teško živjela. O nemaštini je više puta pričala i Divnina kćerka, Jelena Karleuša.

Pjevačica je uvijek bila vezana za svoju majku i posebno joj je teško padalo kada ju je gledala kako se bori.


- S majkom sam se razumjela pogledima. Razlikovala sam se od druge dece po tome što nikad ništa nisam tražila od roditelja. Majka je radila kao honorarac na radiju i nisam joj tražila novac jer sam znala da nema. Bilo mi je žao da joj tražim jer finansijski nismo dobro stajali. To je s moje strane bilo i lukavo, jer se onda ona i trudila da mi sve obezbijedi i da mi ispuni sve želje - rekla je svojevremeno Karleuša.

U prilog tome ide i tvit koji je svojevremeno objavila, a u kojem navodi da ju je ubijalo to što je gledala majku kako se muči da bi zaradila za porodicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.