x

Učesnici Parova je raskrinkali! Milijana: Sa Požgajem bih bilo gdje imala s.ks!

Aleksandar i Bogdanovićka više ne kriju da su prije nekoliko dana bili intimni u tajnoj sobi. Aleksandar Požgaj potvrdio je pisanja Srpskog telegrafa da je imao se.s sa Milijanom Bogdanović u tajnoj sobi i otkrio da ga je kontroverzna učesnica cijelog ispipala i odmjerila.

- Milijana dobro zna koliki mi je, ona zna veličinu mog. Prije neki dan sam joj rekao malo da se udalji, da se ne lijepi toliko za mene - priznao je Požgaj i šokirao sve u vili dok je Bogdanovićka ludjela i sve vrijeme vikala da je lažov i da priča gluposti. Nakon što se umirila Milijana je progovorila šta bi sve radila sa bivšim političarem.

- Sa Požgajem bi bilo gdje imala se.s. Nebitno je mjesto, mada sam napolju slobodnija. Ovdje mi kamere smetaju, a i moj partner - priznala je Milijana za Hepi televiziju i dodala da jedva čeka da vidi leđa Božiću.


- Voljela bih da Milojko prvi izađe iz rijalitija, a ja da ostanem sama i Požgaj. U početku bi mi bilo malo teško, ali šta da se radi - provocirala je Bogdanovićka i time izazvala čitavu pometnju u vili. Nakon ovoga Nikola Lakić joj je sasuo u lice šta misli o njoj.

- Razvratnice, bludnice. Nećemo ti dozvoliti da uništiš Požgajev brak - bijesnio je Lakić, dok ju je Ivan Marinković još brutalnije isprozivao:


- Požgaj ti gura ruke u nedra, pipka po međunožju, a ti se praviš fina, a sve to hoćeš.

Podsjetimo da je Milijana posle nezaboravnog se.sa koji je imala sa Aleksandrom riješila da ostavi svog starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu oproba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama. Takođe je učesnica "Parova" nakon vrele akcije odmah priznala da bi se udala za njega da može.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.