x

Udaje se Snežana Đurišić!

Pjevačica Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević već dugo uživaju u skladnoj vezi, a kako se odnedavno spekuliše, doktor sada planira i da se vjenčaju. Naime, kako prenosi magazin Skandal, Vanja se povjerio bliskom prijatelju kom je rekao da je već spremio vjerenički prsten kojim će da zaprosi folkerku, pa namjerava da joj priredi pravo iznenađenje.

- Vanja je kao zapeta puška! Ispričao mi je da namjerava da se oženi Snežanom, a odavno smišlja na koji način bi mogao da je iznenadi. On će da zakaže vjenčanje, a kupuje joj i dijamantski prsten. Donio je baš čvrstu odluku i mislim da u ovom trenutku ne postoji ništa što bi moglo da ga pokoleba - ispričao je izvor za Skandal koji je potom otkrio da je Vanja i te kako uzbuđen. 



- Milošević je drugu ispričao da je već sada uzbuđen zbog toga što namjerava da se oženi Snežanom. Rekao je: "Druže, ja sam riješio! Dosta mi je više ovih abrova i tračeva! Sneža je žena mog života, nema bolje od nje! Obrazovana je, lijepa, odmjerena, ostvarena i kulturna! Zaslužuje da bude sretna i da živi kao kraljica, a ja ću to da joj pružim. Želim da je vidim u bijeloj haljini i da je odvedem pred matičara. U crkvi ću da joj se zakunem na vječnu ljubav, a onda je vodim na ekskluzivno putovanje. Ići ćemo na Azurnu obalu, a poslije planiram da je vodim i na Sejšele. Dosta je radila, treba da se odmori. Neću dozvoliti nikome na sjenku da joj stane - rekao je Milošević svom prijatelju.


Vanjin drug je na je na kraju prokomentarisao i da Snežana vjerovatno i ne sluti šta joj se sprema, ali će vjerovatno biti prijatno iznenađena.

- Ne znam da li Sneža zna šta Vanja smjera i kako će ona na to reagovati, ali koja se žena ne bi raznježila na ove riječi. Siguran sam da će sve one afere ostati iza njih i da će dugo, dugo biti sretni - rekao je Vanjin blizak prijatelj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.