x

Umalo nije preminula: Zadrugarka probila silikonski implantant, hitno prebačena na operaciju!

Nadežda Biljić umalo je umrla prije osam godina nakon ugradnje silikonskih impantata nakon što joj je jedan naprasno pukao mjesec dana poslije operacije. Kako Rijaliti saznaje, u vrijeme kada je još uvijek bila početnica i tek je izašla iz jata "Grand" produkcije, pjevačica je željela da za sebe uradi nešto veliko, da se osveti svima koji nisu vjerovali u nju i svoje probleme riješi kod estetskog hirurga.

 Ona je od prijatelja pozajmila veliki sumu novca, od koje je uradila silikonske grudi, operaciju ušiju, kao i nove usne. Iako je bila prezadovoljna rezultatima, mjesec dana nakon intervencije doživjela je pakao.

- Nadežda je sve intervencije radila kod profesionalaca i dala je dobre pare da bi sve izgledalo kako treba. Ona je tada bila neiskusna, u glavi joj je bio samo lijep izgled i velike grudi. Nije mislila previše o tome šta može da se desi ukoliko ne bude tretirala grudi kako treba. Nakon operacije je puštena na kućnu njegu, ali uz strogo mirovanje i brigu o novim grudima. Nadežda je uspjela da se pridržava pravila dvije nedjelje, a već treće je počela da vileni. Počela je da skita, pošla je i u teretanu jer je u to vrijeme bila zaluđena treningom - započinje priču izvor i nastavlja:


- Jednog dana kada je trenirala pala je sa trake za trčanje. Nadežda je gledala u telefon i tako je uspjela da padne sa trake koja bila u punoj brzini. Srušila se direktno na svježe urađene silikone i odmah je osjetila nesnosan bol u grudima. Vrištala i plakala na sav glas. Odmah joj je bilo jasno da je napravila užasan problem. Odvezli su je u Hitnu pomoć, gdje je ustanovljeno da je jedan od implantata naprasno pukao. Svega nekoliko minuta ju je dijelilo od smrti. Ljekari su joj rekli da bi bila mrtva da njeni prijatelji nisu na vrijeme odreagovali i dovezli je na intervenciju. Nadeždi je rana očišćenja, a ugrađen je novi silikon. Međutim, kako je rana od prethodnog zahvata bila još svježa, bolovi su bili nesnosni. Ležala je u krevetu mjesec dana, nije mogla da se pomjeri. Plakala je svaki dan i proklinjala dan kada je riješila da stavi silikone. Tek nakon više od mjesec dana došla je sebi i mogla da se kreće. Za nju je to bio pakao koga ne želi da se sjeća - završava izvor blizak Nadeždi Biljić.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.