x

Umrla Danijela (18) koja je u nesreći kod Bogatića izgubila oca: On joj dao auto, ona bez dozvole sletjela sa puta

Danijela P. (18) iz Badovinaca, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je poginuo njen otac Radiša P. (48), poslije dva mjeseca izgubila je životnu bitku.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Nesreća se dogodila oko 2,30 časova kada su se otac i kćerka vraćali kući sa svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Radiša je kćerki ustupio mjesto vozača mada nije imala položen vozački ispit, jer je na slavlju pio alkohol i smatrao da će ih ona bezbjedno vratiti kući. Na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sletio sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio.


Otac je izgubio život na mjestu nesreće, a Danijelu je bez svijesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Ljekari joj se 2 mjeseca borili za život

Ljekari su se borili da joj spasu život, ali nije bilo pomaka, pa je iz Kliničkog centra poslije izvjesnog vremena prebačena u bolnicu u Šapcu.

Sve vrijeme je bila u komi, ali su njeni najbliži vjerovali da će se oporaviti. Odlazili su joj u posjetu sestre i majka, ljekari su dozvolili u nadi da će se probuditi. Ponekad je, međutim, samo otvorila oči i pustila suzu - ispričao je blizak prijatelj porodice.


U selu su neutješni zbog smrti mlade djevojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je prije dva mjeseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na vječni počinak ispratiti i najstariju kćerku Danijelu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.