x

Uskoro u Zenici: Sun Beauty Light - fitness i solarijum na jednom mjestu!

Ekipi Ekskluziva.ba portala je od strane menadžmenta Sun Beauty Light salona potvrđena informacija kako će u vrhunskom ambijentu uz najmodernije sprave, kako za vježbanje, tako i za sunčanje kroz koji dan moći uživati i Zeničani, i to u Family Centru Ekran.

Sun Beauty Light - Fitness & Solarijum Zenica

Trg Alije Izetbegovića 86 - Family Centar Ekran

+387 60 306 79 55

Naime, radovi na najvećem i najmodernijem fitness i solarijum centru Sun Beauty Light na sjajnoj lokaciji u Zenici su pri kraju, a otvaranje se očekuje u narednih desetak dana - tačan datum će biti naknadno objavljen. Menadžment Sun Beauty Light centra s ponosom najavljuje da će provjerena njemačka franšiza poslije mnogobrojnih gradova u Njemačkoj, Španiji, Portugalu, naravno BiH (Sarajevo), napokon stići i u još jedan bh. grad - Zenicu. 

 

Radovi na fitness i solarijum centru Sun Beauty Light su još uvijek u toku, što se može vidjeti i u priloženim fotografijama. Kako Sun Beauty Light važi za najmoderniji i najopremljeniji studio na Balkanu, konačno će se i Zeničani moći uvjeriti u svjetski standard.

 

Neovisno da li je riječ o samom fitness centru ili solarijumu, Zeničane očekuje neviđena oprema. Stanovnici ovoga grada će napokon moći posjetiti fitness centar koji je daleko najopremljeniji od svih do sada, ne samo u gradu, već i u cijeloj BiH. Također, solarijum Sun Beauty Light vam obećava najmodernije sprave, kakve je moguće vidjeti samo u najvećim evropskim centrima ovoga tipa.

 

Ukoliko želite besprijekoran ten ili postići savršenu formu - Sun Beauty Light donosi revoluciju, stoga se pripremite i željno iščekujte veliko otvorenje.

 

Fitness i solarijum Sun Beauty Light se nalazi u samom centru grada, u ulici Trg Alije Izetbegovića 86 - Family Centar Ekran. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.