x

Uzeću Siniši dijete, platiće što me je prevario: Dragana Mitar o planovima za razvod braka!

Rijaliti-učesnica Dragana Mitar doživjela je šok kada je izašla iz "Zadruge 2" jer ju je u sopstvenom domu dočekao hladan tuš. Suprug Siniša Dragutinović priznao joj je da ju je prevario naočigled javnosti i da je njihov sin Jovan provodio vrijeme sa njim i njegovom ljubavnicom.

Dragana za Rijaliti otkriva da Siniša neće proći nekažnjeno za sve što joj je uradio, te da će tražiti starateljstvo nad djetetom.

Hoćes li tražiti starateljstvo nad djetetom ili ćeš Siniši prepustiti starateljstvo?

- Dijete mu nikada ne bih ostavila i ići će uvijek sa mnom. Ja mislim da će se i on tu složiti jer mi je Jovan slaba tačka. Mislim da i on tako misli, jer je i njemu lakše da se oslobodi obaveza, kako svi muškarci tako i on. Jedino šta može da se desi je to da se u svom inaćenju posluži djetetom i da traži da bude staratelj pola-pola i tako produži sam proces svega. Mada, mislim da do toga neće doći, ali sam isto tako mislila dok sam bila u rijalitiju da je napolju sve u redu, kad ono, on dohvatio k..vu.


Na šta si mislila kada si rekla da je Siniša trebalo da raščisti situaciju s tobom prije tvog ulaska u rijaliti-program "Zadruga"?

- Iskreno, sve sam uzimala sa rezervom i tamo dok sam bila. Sve je nekako bilo na pola jer, kad jednom izgubite povjerenje u nekoga, teško ga je poslije vratiti i imati. Jedino što je mogao jeste da sačeka da sve ovo prođe, a ne onako transparentno. Nisam ni ljuta ni bijesna, totalno sam ravnodušna. Trebalo je da se raziđemo prije rijalitija, mislim da bi bilo bolje za mene da sam ušla kao slobodna djevojka. Ovako je dosta stvari ostalo nejasno gledaocima, a i meni. Bukvalno, mogla bih knjigu da napišem, ima tu milion stvari.

Svjesna si i sama da si se jako ugojila. Kako ćeš sada raditi? Kakvi su ti planovi?

- Kad smo kod kilaže, evo, posljednjih dana sam skinula nekoliko kilograma. Ide lijepo, a znala sam da, kada izađem, sve će se to srediti i dovesti u red. Vidjećete me u finalu na završnoj žurki i bićete prijatno iznenađeni. Nova ja u svakom smislu.


Kako komentarišeš to što su se mnoge zadrugarke gnušale zbog toga što si ti pričala o novcu, a otkriveno je da su se mnoge od njih pros..tuisale zarad novca?

- Smiješno mi je što se svi foliraju oko tog novca, to je nužno zlo bez kojeg nam nema pristojnog života. Da je svejedno, onda se oni ne bi borili za škode, spominjali honorare, niko tamo nije za džabe, a i svrha boravka je glavna nagrada, koja je opet novac, na koji niko od njih nije gadljiv.

Ko ti je favorit?

- Mislim da je jasno po mom izboru gazde. To je Ljuba Pantović.

Šta misliš o Luni Đogani i Marku Miljkoviću?

- Mislim da je Luna iskrenija od Marka, ali voljela bih da im veza uspije.


Šta misliš o Miljani Kulić i Zoli?

- Miljana i Zola su stavili tačku na svoju vezu. U stvari, to je kod Miljane uvijek neizvijesno, kao i sve ostalo. Za čas promijeni stav i uradi nešto drugo, to je ona.

Šta misliš o Ani Korać i Davidu Dragojeviću?

- Meni su oni slatki. Ana je zaljubljena u Davida, a on je nekako zbunjen. Mnogo je teško tamo vezu braniti od napada sa svih strana.

Kada si postavila Ljubu Pantović za gazdu, rekla si da želiš da ostvari svoj plan tamo. Na šta si mislila?

- Nemamo zaista nikakav tajni plan. Meni je ona draga zato sam je postavila za gazdu. A još jedan razlog je to da bi ona izabrala Aleksandru za omiljenu i tako bi bile same u hotelu i ispeglale svoje odnose. To je Ljubina misija, i to će joj biti najveća pobjeda ako ostvari. Majka svom djetetu ne može loše da pomisli nikada. Eto, ako je to plan naš i ako se ispostavi da bude tako, ja ću biti sretna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.