x

VALJDA SU SADA SVI SREĆNI: Nadica progovorila o razvodu Kije i Slobe, pa otkrila šta je Kockareva uradila čim je iz suda došla kući! (FOTO)

Pobjednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar i Pinkova zvezda Slobodan Radanović jutros su u Osnovnom sudu u Zrenjaninu zvanično stavili tačku na svoj brak, što je pjevač potvrdio.

Oni su poručili da je najbitnije da što će poslije svega ostati prijatelji i podrška jedno drugom, nakon čega je Sloba svoju bivšu suprugu odvezao do kuće, a mi smo kontaktirali Kristinu kako bismo provjerili kako se osjeća nakon što se zvanično razvela od supruga koji ju je sa Lunom Đogani prevario u "Zadruzi".


Budući da nismo mogli da stupimo u kontakt sa Kijom, pozvali smo njenu mamu Nadicu Zeljković koja nam je rekla da Kristina spava, a o razvodu svoje kćerke i bivšeg zeta nije željela mnogo toga da kaže.


- Mimoišle smo se, ja sam bila u prodavnici, ona je tad došla, samo baka je bila tu. Kaže mi: „Ništa nije rekla, samo je otišla da spava“. Nemojte mene ništa da pitate, vjerujte mi da je ni ja ništa ne pitam u vezi toga. Ustaće ona uskoro, pa je pozovite... Ne treba niko da komentariše njihov brak, ja to nikad nisam radila. Šta da vam kažem... Valjda su sad svi srećni - bilo je sve što nam je rekla Nadica uz molbu da, ipak, sačekamo da nam se Kristina javi.


(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru