x

čestitke

Veliko slavlje u dvorcu Dragane Mirković: Sin oduševio sve!

Sin Dragane Mirković otkako se pridružio društvenoj platformi "Instagram" svoje pratioce ne prestaje da oduševljava izgledom i stilom života, te svaka njegova objava izazove lavinu komentara i svi su složni u mišljenju da je izrastao u izuzetnog mladića.

Kako je 22. rođendan Marka Bijelića danas, on je posebno u centru pažnje korisnika društvenih mreža i portala i glavna tema je kakvo će slavlje biti upriličeno u porodičnom domu u Beču, a pored emotivne čestitke koju mu je majka javno uputila te pokazala tortu specijalno napravljenu za njega, jedna se posebno izdvojila i privukla izuzetnu pažnju.


- Srećan ti rođendan, živote moj - poručila je folk diva svom nasljedniku uz fotografiju originalne torte sa njegovim imenom, mišićima i tegovima.

Od majke kakva je Dragana mogao se i očekivati jedan ovakav lijep gest, međutim rođendan Marka Bijelića bio je najljepši povod da se na spomenutoj socijalnoj platformi oglasi i njegova sestra Manuela koja u posljednje vrijeme nije pretjerano aktivna na istoj.


- Srećan rođendan bato, volim te - poručila je Manuela uz srce te na najljepši mogući način iskazala neizmjernu ljubav između brata i sestre, objavivši fotografije iz njihovog ranog djetinjstva koje nismo imali prilike često da vidimo i koje su posebno raznježile njene pratioce.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.