x

nakon što se udebljao 45 kg

(Video) Sloba Vasić otišao u bolnicu na operaciju smanjenja želuca!

Pjevač Slobodan Sloba Vasić spreman je da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, kao i neke njegove kolege prije njega.


Mladi pjevač godinama kuburi sa kilogramima koje nikako ne može da skine, a sada je riješio da se podvrgne komplikovanom hirurškom zahvatu i dugom procesu mršavljenja kako bi promijenio svoj izgled.

Kako je otkrio neposredno pred ulazak u kliniku, prije hospitalizacije otišao je da pojede brzu hranu i oprosti se sa njom.


Foto: ATA Images

- Išao sam da se oprostim od brze hrane. Pojeo sam čizburger i malo pomfrita. Uzbuđen sam, što se tiče svega, ja vjerujem doktoru i da će biti sve u redu - rekao je pjevač.

- Sada ću dva dana biti na ispitivanjima i onda operacija i to je to. Iskreno još nisam spremio novu garderobu, trebaće mi vremena za mršavljenje, pa ću tako i kupovati garderobu - ističe Vasić za "Puls Srbije".


Inače, sa Vasićem došle su njegova lijepa supruga Lela i njihove kćerkica, a voljene žene su ga ispratile na operaciju. Operaciju će izvršiti dr Dejan Veličković koji je srdačno dočekao pjevača ispred bolnice. 

Podsjetimo, ova operacija je u posljednje dvije godine postala veoma popularna, a prije Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi, Ana Nikolić i Krstinja Todrović

.

.

.

..

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ATA Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.