x

(Video) Usred noći: Zilha se pojavila u Zadruzi, Dragana se rasplakala! Edo ljubavnici uputio brutalan komentar!

Edis Fetić Edo i Dragana Mitar, ali i ostali zadrugari, sinoć su imali priliku da vide Edin snimak sa suprugom Zilhom, nastao pred njegov ulazak u "Zadrugu".


- Nisam čula samo prvu rečenicu, to je ono što sam pričala kada sam rekla da je Mića razumio onako kako je on prezentovao... Mi smo imali raspravu, gdje je on rekao da smo od septembra započeli, a suština je da sam ja uvijek znala za dvije i po godine našeg odnosa da on laže mene. Samim tim, ja sam čitavo vrijeme vagala između njega i mog bivšeg supruga. Ja nisam ništa silila, ja sam pričala kakva je situacija kod mene, on mi je uvijek govorio da treba da istrajem u tome. Meni se taj haos dešavao u Beogradu. Ja sam rekla da mene ne zanima da li će se on razvesti više, on je pokušavao da se vrati ženi, ja sam slobodna djevojka i imam pravo da radim šta želim. On je rekao da će sve sporazumno riješiti, ja njega nisam silila. Ja sam rekla da sam se ovdje sa njim pred ulazak posvađala - rekla je Dragana, koja je zatim briznula u plač i u suzama napustila emisiju "Gledanje snimaka" i otišla u garderober.


Edo je prvo rekao da se ne sjeća ovog snimka, da bi potom promijenio priču.

- Meni je ovaj snimak top, prelijep. Pustite opet snimak. Manje će pi..ati. Treba da se isplače, ne znam šta je tu vidjela nešto što nije znala od prije. Dragana je znala da smo mi u kontaktu, šta ne smijem da sjedim - rekao je Edis dok je Dragana plakala.




Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.