x

BILE SU NERAZDVOJNE

Više nisu drugarice! Kaća Živković šokirala: Nemam prijatelje na estradi! O Kiji ni riječ, a svi se pitaju zbog čega!

Pjevačica Katarina Živković, gostovala je u jednoj emisiji gdje je izjavila da na estradi nema pravih prijateljstava.

Naime, Katarina je istakla da prijatelje nema među javnim ličnostima što je mnoge začudilo.

– Ja se družim sa svojim kolegama i volim svoje kolege, ali prave prijatelje nemam među javnim ličnostima. Moji prijatelji su ljudi iz djetinjstva sa kojima se družim jako dugo, što ne znači da sam u lošim odnosima sa kolegama – otkrila je pjevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.


Njena izjava naišla je na iznenađenje gledaoca, a svi su se zapitali zašto nije spomenula Kristinu Kiju Kockar.

Živkovićeva i Kockareva bile su jako bliske, sprijateljile su se na američkoj turneji, a njihovo prijateljstvo njegovale su godinama. U kakvim su sada odnosima ne zna se, a ovaj pjevačicin postupak iznenadio je mnoge.


Podsjetimo, Kristina je jednom prilikom ispričala da Katarinu jedinu smatra prijateljicom među koleginicama.

- Ja imam svoje prave prijatelje, mnogi su željeli iz neke koristi da budu sa mnom dobri. Katarina Živković je neko ko je meni zaista prijatelj, kada su javne ličnosti u pitanju. Ja sam se razišla i sa Milanom Miloševićem, ali tu nema zle krvi. Mi smo sada dobri, poslao mi je baš poruku prije emisije. Milica je imala vrlo uspješan album, nemam problem da kažem to. Sve to pada u vodu što se pisalo. U posljednjih nekoliko mjeseci kad mi je bilo najteže, ti pravi prijatelji bili su zaista uz mene. Zaista su mi pomogli, imala sam neke smrtne slučajeve, neke probleme sa saradnicima - kazala je Kija u emisiji "Premijera Vikend Specijal" svojevremeno.

.

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/Blic


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.