x

prisustvovale porodice i najbliži prijatelji

Vjenčanje u tajnosti: Udala se Anđelka Prpić!

Glumica Anđelka Prpić jučer se udala za izabranika Marka Žugića sa kojim je u maju dobila kćerku Čarnu.

Vjenčanje je obavljeno u tajnosti, da će reći sudbonosno "da" znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustvovali svečanom činu.

- Anđelka nije željela da pravi veliku svadbu, htjela je i da izbjegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima dvoma. Zato se opredijelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala - kaže izvor.


Kako izvor navodi, svečani ručak mladenci su organizovali u jednom restoranu, a čak ni njene mnoge kolege ne znaju da je postala udata žena.

Da li je Anđelka uzela prezime sadašnjeg supruga ili je zadržala od prvog još uvijek je nepoznato.


Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko prije veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom djevojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.


Podsjetimo, Anđelka skoro sve stvari iz privatnog života krije. Tako je sakrila i da se porodila. Vijest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja, a ona se porodila deset dana ranije, što je Kurir otkrio.

Glumica ni tada nije željela da komentariše svoj porođaj.

- Hvala vam na lijepim riječima, ali ne želim da dajem izjave -rekla je tada Anđelka za Kurir.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.