x

Vladimir iz Sarajeva osvojio nagradu, i napravio party za svoju raju!

Nagradna igra Sarajevske pivare „Ispričaj svoju priču“ završena je velikim party-ijem kojeg je za svoje prijatelje osvojio Vladimir Knežević iz Sarajeva. Ljubitelji Sarajevskog su u periodu od 6.12.2019. do 31.1.2020. u formi priče, stiha, fotografije ili kratkog filma opisivali svoja iskustva sa Sarajevskim. Vladimirova priča „Život uz Sarajevsko“ je ocijenjena kao najbolja, a Vladimir je u njoj opisao kako je Sarajevsko bilo uz njega od rođenja do danas.

“Želim zahvaliti Sarajevskoj pivari na jedinstvenoj prilici za druženje s mnogim, meni dragim ljudima, nečemu što nismo ponovili još od srednjoškolskih dana. Siguran sam da ćemo ovaj dernek dugo pamtiti i radujem se nekom ponovnom druženju uz Sarajevsko,“ rekao je Vladimir.

Tokom skoro dva mjeseca, pristigle su nadahnjujuće i originalne, komične i nostalgične priče koje su opisale kako je u živote mnogih ušlo Sarajevsko i tamo i ostalo.

Drugu nagradu- količinu piva koliko je teška- osvojila je Jasna Fejzić sa svojom duhovitom pričom „Hiljadu litara piva“, dok je treća nagrada „Vaučer od 50 KM za Sarajevsko pub“ pripala Ivoni Grgić sa pričom „Stav.“


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.