x

Vladimir Marjanović: Plašim se, sad će SVE DA NAS UHAPSE!

Vladimir Marjanović tvrdi da "tajkun koji je ubio Jelenu" sada smješta hapšenje svim Marjanovićima! Otac Zorana Marjanovića, koji je prošle nedjelje, poslije deset mjeseci pušten iz pritvora da se sa slobode brani od optužbe za zvjersko ubistvo supruge Jelene, strahuje da će u narednim nedjeljama u zatvoru završiti on i njegova supruga Zorica i drugi sin Miloš!

Vladimir je svoja "saznanja", piše "Informer", proteklog vikenda prenio advokatima od kojih je zatražio da se spreme za "najgori scenario".


- Vladimir je ubijeđen da je čitav ovaj slučaj jedna velika namještaljka i da je puštanje Zorana iz pritvora samo manevar. On tvrdi da mu je javljeno da tajkun koji je ubio Jelenu sada sprema hapšenje svih članova porodice Marjanović, dakle i njega i Zorana i Zoranove majke Zorice i brata Miloša... - prenosi sagovornik tog lista, blizak saradnik jednog od advokata porodice Marjanovića.


Prema njegovim riječima, Vladimir i dalje tvrdi da je Jelenu ubio "moćni tajkun koji pod svojom kontrolom drži pola ministara" i koji sada hoće da napakuje Zoranu i porodici Marjanović.

Vladimir Marjanović je "tajkuna-ubicu" prvi put pomenuo 15. septembra prošle godine u noći hapšenja Zorana Marjanovića. On je tada rekao da je pravi ubica Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, jer je htjela da ga ostavi.


- Ćutao sam sve ovo vrijeme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti djecu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana - rekao je u noći hapšenja Vladimir Marjanović.


- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: Ubio se sam, nije mogao da izdrži!

On je septembra 2017. prijetio u više navrata da će otkriti ime ubice i sve detalje njegove tajne u vezi s ubijenom Jelenom. To, ipak, nikada nije uradio.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.