x

Vojin Ražnatović: Prije bih popio otrov nego se pomirio sa Cecom, ona nas je protjerala iz Srbije!

Vojin Ražnatović (sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana) prvi put je zvanično dao intervju kada su srpski mediji u pitanju i progovorio o svim intrigantnim stvarima o kojima do sad nije pričao.

Nije pričao jer ga niko nije pitao. Da li zbog prošlosti, nekakvog straha ili ko zna čega, tek autor i voditelj emisije "Sve po spisku sa Škundrićem" Nenad Škundrić, odlučio je da bude prvi koji će porazgovarati sa Vojinom o svim intrigantnim stvarima koje prate njegov život, bez cenzure ili bilo kakvog podilaženja. Nenad Škundrić je uključio u svoju emisiju Vojina i na iznenađenje mnogih postavljao mu pitanja zbog kojih je i sam Škundrić u šali rekao tokom intervju-a "Vidjeću kako ću se vratiti kući poslije razgovora sa tobom i da li ću imati nekih problema, ali ja sam budala koja nema prisustvo straha", a zatim prepustio riječ svom sagovorniku:


- Nikada nisam mislio da je moj otac živ, to su potpune gluposti i izmišljotine. Pisalo se da je na Kipru ili gdje već, ali možda su to radili jer nisu mogli da povjeruju da takav jedan čovjek može svoj život da završi na taj način, rekao je Vojin i nastavio:

- Kada je Ceca u pitanju, kao klinac sam na nju gledao kao na stariju sestru. Dala je mom ocu obećanje dok je bio živ da će uvijek brinuti o nama. Sve to je poništila nakon očeve pogibije i protjerala nas iz Srbije. Bio sam klinac da bih shvatio šta se krije iza te priče, mislio sam da to radi kako bi nas zaštitila, a ispostavilo se da je u pitanju potpuno nešto drugo. Vjerovatno nas je "sklonila" kako nasljedstvo ne bi dijelila sa nama, nemam drugo objašnjenje. Danas bih prije popio otrov, nego što bih se pomirio sa njom.


Između ostalog, Vojin Ražnatović je dodao da mu je drago što se njegov brat Veljko nije oženio pjevačicom, da mu želi svu sreću, ali da niko od ostale braće nije ni dobio pozivnicu za vjenčanje.

Takođe je istakao da ne želi da ulazi u sukob koji Ceca ima sa Jelenom Karleušom, ali je za "slatku malu" imao samo riječi hvale:

- Jelenu znam od ranije, ona je super lik. Izgradila je svoj imidž, super je pjevačica, zaista ništa loše o njoj ne mogu da kažem.

Nakon ove rečenice nadovezao se i Škundrić:

- "Izjavio si da je ona super pjevačica, podsjetiću te da pričamo o Karleuši. Ženi koja je takođe imala "sukob" i sa tvojim ocem zbog jedne njene čuvene rečenice."

Vojin se na ovo samo nasmijao shvativši to kao Škundrićevu šalu i samo kratko prokomentarisao: 

- Pa, dobro.

Emisiju "Sve po spisku sa Škundrićem" možete slušati u okviru firme "TopMedia", na net radio stanici "TopVibe" putem linka za ceo svet http://gamecraft.me/test/  , dok sve ostale informacije možete pronaći i na njihovom portalu topmedia.rs/. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.