x

VOZIO PIJAN VIŠE OD 100 NA SAT: Darko Lazić pokušao da ZAKOČI kada je počeo da gubi kontrolu nad automobilom, ALI JE IŠAO PREBRZO!

Folk pjevač Darko Lazić pokušao je da zakoči kada je shvatio da će sletjeti sa puta kod Brestača i isprevrtati se automobilom, međutim zbog prebrze vožnje nije uspio da zaustavi automobil na vrijeme, saznaje "Blic".

Naime, kako saznajemo, na mjestu gdje je pjevač sletio sa puta u blizini Pećinaca i isprevrtao se, policija je tokom uviđaja pronašla tragove kočenja. Upravo ti tragovi pokazuju i da Lazić nije zaspao za volanom, kako su mnogi mislili, jer u tom slučaju ne bi bilo tragova kočenja na putu.

Jasno je da je pjevač pokušao da zaustavi automobil kada je počeo da gubi kontrolu, ali zbog velike brzine koju je razvio, to nije uspio.


Kako saznajemo, pjevač je vozio više od 100 kilometara na sat, što je mnogo veća brzina od one koja je na ovom putu dozvoljena.

Zbog čega je došlo do udesa u kom je pjevač teško povrijeđen za sada nije poznato.

- Vještaci utvrđuju kojom brzinom se Lazić kretao i zbog čega je došlo do udesa - kaže izvor.


Ono što je do sada poznato je da pjevač nije bio vezan u trenutku kada je njegov automobil skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

- Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome - rekao je nakon udesa Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.


Nakon nesreće pjevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gdje je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC "Zemun", dr Dragoš Stojanović rekao" da se pevač nalazi na intenzivnoj njezi i da je životno ugrožen.


Cijela porodica je zabrinuta i još uvijek u šoku, a brojne kolege tokom cijelog dana dolazile su u bolnicu kako bi pružili podršku kako pjevaču, tako i njegovoj porodici. Njima je zabranjen ulaz na odjeljenje intezivne njege na kom se Darko trenutno nalazi.


(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top