x

niko ni da proviri, nekretnina i dalje na prodaju

Vrata Anđeline kuće zatvorena i za Pink televiziju: Roditelji se zavukli u kuću, a pogledajte skupocjeni vozni park Đuričića!

Ljiljana i Veliša Đuričić, roditelji učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad im je kćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je javno, na televiziji, pravila dijete.

Njeni roditelji ni riječ ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gdje im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a dio izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog, u šta se uvjerila i ekipa Pinka i emisije "Premijera - Vikend specijal",.


Foto: Pink.rs

Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka "na prodaju", a na licu mjesta nismo zatekli nikog od Anđeline porodice, javlja Pink.  Reporter "Premijera - Vikend specijala" Nemanja Vujičić danas je ponovo obišao Anđelin porodični dom, ali niko nije htio da stane pred kamere, niti kaže koju riječ o Anđeli i njenim postupcima u "Zadruzi".


Foto: Pink.rs

Inače, pažnju je privlači i vozni park, na parkingu preko puta Anđeline kuće, dok se u dvorištu nalazi motor zadrugarkinog oca Veliše. Kako porodica zadrugarke nije otvarala vrata ni za Pink televiziju, na kojoj se emituje Zadruga, ovo samo potvrđuje priče komšija kako su se od bruke i sramote zatvorili i da ni sa kim ne razgovaraju. Foto: Pink.rs

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)