x

VRIJEĐA SE ONAJ KOME JE VODITELJSKI POSAO DA GOSTIMA SLUŽI ROLATE I NA SILU SE SMIJE" Ivana Šopić nastavila žestok rat s Leom Kiš

Ivana Šopić još nije prešla preko opaske Lee Kiš da danas svako iz rijalitija može da bude voditelj.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pre mesec dana Lea Kiš je isprozivala svoje koleginice, a Ivana Šopić joj je brže-bolje još tada udarila kontru i žestoko uzvratila.


Međutim, ni to joj izgleda nije bilo dosta. Naime, ponovo je gostujući kod Sanje Marinković, potkačila koleginice, a sve ukazuje na to da aludira na Leu Kiš:


- Neko može da se uvredi kada ga nazovu voditeljka! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od tih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sama sada - rekla je ona i dodala:

Oduvek sma bila hraba...nikad nisam razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam se uvek za sve u živou usudila! To je i moj savet mladim devojkama - rekla je ona.


Podsetimo, Lea je prva potkačila devojke koje su nakon rijalitija postale voditeljke. Ona je rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca".

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir/Alo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.