x

VRIJEĐALA ME JE: RADA SE POSVAĐALA SA KOLEGINICOM IZ GRANDA, PROZVALA JE, A SAD OTKRILA ŠTA JE POZADINA SVEGA!

Pjevačica Rada Manojlović u posljednje vrijeme sve češće bez ustručavanja ističe svoje mišljenje o drugim pjevačicama, a nedavno je došla u sukob sa koleginicom iz “Granda”.

Rada je, naime, prije nekoliko mjeseci prokomentarisala stajling koleginice Jadranke Barjaktarović i rekla da je Jadranka jedina gore obučena javna ličnost od nje.

– Jadranka mi to nije zamjerila, srele smo se na nekom snimanju malo poslije moje izjave. Samo ću vam jedno reći, nikada, ali baš nikada ne bih prozvala nekog ko mene nije prvi prozvao. To vrlo dobro znaju sve moje koleginice i kolege. Jadranka je i te kako umjela da me vrijeđa, a bilo je mnogo stvari za koje nije bila u pravu. Da u nekoliko navrata nije ispala nefer, sigurno ne bih komentarisala njen stajling, čak i da je džak na sebe stavljala kroz cijelu karijeru – kaže Rada.

Manojlovića je iskoristila priliku i da poželi sreću Seki Aleksić i Dari na predstojećim koncertima, a kako kaže, nijednom neće prisustvovati zbog poslovnih angažmana.

– Seki i Dari mogu samo sve najljepše da poželim. Drago mi je da su obe toliko toga uložile u koncerte i nema potrebe da bude zle krvi ni sa čije strane. Pratim Daru na društvenim mrežama, preslatka mi je kad vježba koreografiju i kada oko sebe ima desetine igrača. Jedva čekam da na portalima i “Jutjubu” vidim šta su nam priredile – zaključuje pjevačica.



(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.