x

doktorka anita ima laku ruku

Vučić primio kinesku vakcinu protiv koronavirusa, doktorki poklonio buket cvijeća!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vakcinisao se danas protiv koronavirusa u jednom od manjih mjesta u Srbiji - Rudoj Glavi.

Prije vakcinacije izmjeren mu je pritisak, nakon čega je primio kinesku vakcinu Sinopharm.

- Šta možemo da ti pomognemo? - upitao je predsjednik u razgovoru s mještanima prije vakcinacije u Rudnoj Glavi pošto mu se jedan od mještana požalio da živi teško u staroj kući, da mu je "žena ćorava, a on ćopav" i da nemaju, a da sin živi blizu, a nema posla.


Foto: Tanjug

- Jel ti znači da ti zaposlimo sina - pitao je Vučić pa dodao: Ima li ljudi da je još nešto važno, da pomognemo... poslije čega je s jednim meštaninom razgovarao i o rakiji, a najmlađe žitelje upitao kako uče i jel vole fudbal.

Predsjednik se potom uputio ka seoskoj ambulanti gdje ga je dočekalo medicinsko osoblje, uzelo mu podatke, izmjerilo pritisak poslije čega se sa osmijehom vakcinisao.


- Primio sam vakcinu i odlično se osjećam - rekao je predsjednik po izlasku iz ambulante.

 - Nisam ni osjetio, doktorka Anita ima laku ruku - rekao je predsjednik obećavši mještanima poslije vakcinacije da će direktor Jumka sutra obići njihov kraj, da se tu oko Vidovdana otvori jedna fabrika, da imaju posla.


Inače, predsjednik se vakcinisao u Zdravstenoj stanici Doma zdravlja "Dr Veroljub Cakić" Majdanpek, a kao prvu dozu primio je vakcinu kineskog Sinofarma. Njega je vakcinisala doktorka Anita Repeđić, kojoj je Vučić, prilikom ulaska, predao buket cvijeća. U razgovoru sa medicinskim osobljem Zdravstvene stanica Vučić se informisao o procesu vakcinacije u Rudnoj Glavi.

Doktorka je, poslije davanja vakcine, predsjedniku poručila: Vidimo se za tri nedjelje, za drugu dozu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/
Foto: Tanjug

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.