x

kriju se

Zagreb bruji o pjevačicinoj aferi, komšije otkrivaju: Vinar bio kod Seve u stanu, proveli su noć zajedno!

Pjevačica Severina Kojić (48) mjesecima od javnosti pokušava da sakrije da se viđa sa vinarom Tomislavom Voštinićem (38), a kako Srpski telegraf saznaje, on je sada proveo noć u njenom stanu!

Naime, pjevačici i njenom deset godina mlađem dečku očigledno je dosadilo da kriju vezu, pa je on sada bez problema posjećuje, a ne krije se ni od komšija!

- Tomislava sam vidjela u srijedu uveče dok se parkirao autom ispred zgrade u kojoj živimo. Severinin stan je nekoliko spratova iznad mog, a dok sam sa kćerkom bila ispred zgrade i unosila namirnice iz marketa, pitao nas je gdje je slobodno da se parkira da nikome ne bi zauzeo mjesto. Jedna od komšinica je prepoznala Tomislava jer su on i Seve danima bili glavna tema naših medija. Svaki dan su pisali o njima! On je u ruci nosio flašu vina i veliki buket cvijeća, a kada nam se približio, stavio je zaštitnu masku. Kad se parkirao, javio se na telefon, pa je ušao u zgradu. Bilo nam je odmah jasno da ide kod Severine - priča za naš list Kojićkina komšinica koja je željela da njeno ime ne objavljujemo.


Kako smo saznali, Voštinić je kod Severine prespavao, pa se ujutru odvezao automobilom u nepoznatom pravcu.

- Tomislava smo zatekli ujutru dok smo izlazili iz stana. Severina ga je ispraćala, pozdravljali su se na ulazu zgrade, a nama se uredno javila. Primijetila sam da je bila baš nasmijana i raspoložena. Dugo je nismo vidjeli tako ozarenu i veselu - priča nam komšinica iz zgrade u kojoj živi pjevačica i dodaje:


- Drago mi je što Severinu vidim sretnu, ali mi je žao što vara Igora! Koliko nam je poznato, još su u braku, a ona se viđa s drugim muškarcima. Nije moje da se u te stvari miješam, ali, ako već nema ljubavi u braku, što se lijepo ne razvede i ne započne novi život. Ovaj vinar mi svakako fino djeluje. Kulturan je mladić i vaspitan! Svaka majka bi ga poželjela za zeta.


Inače, prije nego što je Tomislav Severinu posjetio u njenom stanu ona je odlazila kod njega na imanje koje posjeduje u Ivanić Gradu. Obišla je čak i vinariju čiji je vlasnik, pa je s drugaricama gustirala vina. Na društvenim mrežama nisu još objavljivali zajedničke fotografije, ali je pjevačica rado kačila fotke s njegovog imanja, gdje se baškarila i ispijala vino.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.