x

ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA NAKON 13 GODINA: Dara posjetila Karleušu u njenoj vili, pa OBJAVILE VIJEST zbog koje se usijao internet!

Jelena Karleuša i Dara Bubamara danas su se vidjele u Jeleninoj vili na Dedinju kako bi do detalja dogovorile Karleušino gostovanje na koncertu u Areni 21. aprila.

Svađa dvije drugarice Dare Bubamare i Seke Aleksić zbog termina održavanja kocerta u "Štark Areni" rezultirala je da se novosadska pjevačica pomiri sa Jelenom Karleušom s kojom je do skoro ratovala.

Dara je eksluzivno na svom profilu na instagramu objavila da će Jelena Karleuša biti njen gost na koncertu koji će održati 21. aprila u "Štark Areni", a samo nedjelju dana ranije na istom mjestu nastupiće njena, sada već bivša, prijateljica Seka Aleksić.


Sve je počelo kada je Karleuša pružila Dari podršku, a njih dvije su sada zajedničkom fotografijom potvrdile Kerleušino gostovanje i Dara se svojoj koleginici ovim riječima zahvalila:

- Dragi moji, na moje veliko zadovoljstvo, a sigurna sam i vaše, došao je momenat da vam otkrijem jednu tajnu. Jelena Karleuša će biti moj gost na koncertu u “Štark” Areni. Spektakl je zagarantovan! Vidimo se 21. aprila. Jelena hvala ti mnogo!- napisala je Dara.

A i Jelena Karleuša je pozvala sve da dođu na Darin koncert, jer kako kaže, to će biti spektakl:

- Nek šou počne - napisala je Karleuša.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.