x

ZAPJEVALA JE PJESMU MARIJINE MAME I NIJE SLUTILA KAKVU GREŠKU PRAVI: Šerifovićka pobijesnila kao nikad do sad u Zvezdama Granda!

Marija Šerifović iznervirala se i planula je na mladu takmičarku Lidiju Janković (16) koja je otpjevala pjesmu njene mame Verice Šerifović "Ne dam bolu". Čim je čula prve riječi pjesme, Marija se uhvatila za glavu i ustala sa stola. "Ne zna ni melodiju tačno", iznervirala se Marija.

Na kraju joj je ipak dala glas, ali ju je naružila.

"Velika tvoja sreća što nismo komentara poslije prve pjesme, jer meni je pritisak bio 200. Da li si normalmn?! Da li Verica siluje ovu pjesmu? Da li Verica to donosi nježno emotivno?! Ti si pjesmu uništila, ulaz u pjesmu - falš, ubacuješ trilere gdje im nije mjesto. Ovo je nešto možda najgore što si opjevala", bila je bijesna Marija.

"Nisi ti još pjevačica, šta ti znaš o ljubavi i životu, mlada si. Čuo sam tebe kako pjevač, čak i druga pjesma je loša", složio se Bosanac, a i tajanstveni nije bio baš blag.

"Ovu pjesmu Verice Šerifović može samo ona da otpjeva, već ne može ni Marija Šerifović da je otpjeva. Ali ti si iznijela kako treba i svaka čast", rekao je tajanstveni.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.