x

neobičan izbor obrva

Zašto cijela Srbija bruji o čupavim obrvama Soraje Vučelić: Mnogi se pitaju šta im je uradila, a nove fotke samo kruže!

Glavni i najčešći razlog nedostatka obrva je prekomjerno čupkanje i praćenje mode prethodnih godina kada su tanke obrve bile pravi hit u svijetu.

Nažalost, kod mnogih djevojaka i žena, usljed dugogodišnjeg čupkanja, dlake više ne rastu na tom mjestu pa one traže druga rješenja. Neke to rješavaju tako što istetoviraju obrve, neke ih crtaju, a neke presađuju.


Sama transplantacija obrva postoji već pedesetak godina, a kada su isplivale nove fotografije Soraje Vučelić mnogi su komentarisali da je ona baš tu tehniku i odradila na svom licu.

Kako smo mogli da vidimo, starletine obrve izgledaju dosta drugačije u odnosu na obrve koje smo ranije viđali da ima, te neki kažu da su i "previše čupave".


Novinar Kurira je nedavno uslikao starletu na nastupu Ane Nikoli, a ljudi su prvo primijetili njene pune obrve. Komentari su samo pljuštali, a ovo su neki od njih:

"Šta je začupavila?", "Kakve su ovo obrve?", "Ju, jel to Soraja?", "Ovo neka nova moda", "Ona je ovo nadogradila".

Moguće da je starleta radila transplataciju obrva, budući da je nekad imala istetovirane, a sada ima dosta dlačica, ali još uvijek ona nije govorila o tome, pa se ne može zasigurno tvrditi.

.

.

..

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.