x

Zašto je ovo mjesto idealno za odmor?!

Od Kemera do Alanje, duž Antalijske oblasti načičkana su turistička mjesta sa prelijepim hotelima, dugim plažama, restoranima, čajdžinicama, kafićima...

Za južnu obalu Turske mnogi kažu da je magično privlačna zbog prelijepih plaža, slikovitih uvala, predivnih hotela, toplog mora i antičkih lokaliteta. Ipak, ako se odlučite za odmor u Turskoj, budite spremni za potpuno nov način odmora.

 

I dalje možete, ako tako želite, da vrijeme provedete leškareći pod suncobranom uz dobru knjigu i brčkajući se u moru ili bazenu, a možete se i prepustiti ludoj zabavi koja počinje uglavnom oko deset ujutru i traje do poslije ponoći.

 

Hotelski animatori razmrdaće vas jutarnjom gimnastikom u bazenu, a nakon toga možete da birate - odbojka na pijesku, pikado, gađanje vazdušnom puškom, mali fudbal, stoni tenis, trbušni ples, a u večernjim satima šou-programi u kojima možete i da učestvujete, pozorišne predstave, karaoke, gutači vatre, diskoteka.

 

Za one koji bi samo da uživaju tu su blagodeti turskog kupatila - hamama, saune, parnog kupatila, masaže...

 

U svakom od turističkih mjesta, Kemeru, Manavgatu, Sideu, Mahmutlaru, Alanji, Konakliju, bilo da je manje ili veće, mamiće vas da na bazaru kupite kožne tašne, jakne, suvenire, nakit, nargile, odjeću, obuću, a ma koliko siti bili teško ćete odoljeti dondurmu - sladoledu ili ratluku u svim mogućim bojama.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.