x

Možda je ovo razlog

Zašto ti niti jedna veza ne uspijeva? 10 znakova da ste problem TI i tvoje ponašanje

Iako nitko ne želi čuti da je on taj koji je problematičan, nekada to trebamo čuti da nam se otvore oči i da promijenimo ponašanje. Koliko god mislila da je problem u svakom dečku kojeg odabereš, ako se pronalaziš u ovim znakovima, onda si u krivu i problem ipak nije u njima.

Kada prekinemo vezu ili izađemo iz bilo kakvog ljubavnog odnosa, krivit ćemo drugu osobu, nikada sebe. Opravdamo si to izlikama da uvijek biramo pogrešne dečke, da nas je zavarao na početku prije nego je pokazao svoje pravo lice i još 1000 drugih izgovora. Realnost je da smo nekada ipak krivac MI. Tvoje ponašanje može biti razlog zašto ti niti jedna veza ne uspijeva, a ne to što je muški rod pokvaren. Je li to slučaj i kod tebe, a da toga nisi niti svjesna? Ako se prepoznaješ u ovim znakovima onda si ti sama krivac zašto ti niti jedna veza ne uspijeva.

1.Ne pričaš s dečkom kada te nešto muči ili smeta

Duriš se ili si živčana i očekuješ od njega da sam shvati da postoji problem i gdje je problem. Ako ništa ne govoriš, on neće niti misliti da postoji problem. Kada o nekom problemu ne pričaš i samo trpiš i trpiš, prije ili kasnije ćeš eksplodirati i situacija će biti puno groznija nego što bi bila da si odmah rekla što te muči.

2.Otkantavaš druženje s dečkom zbog izlaska s frendicama

Zato što si u vezi ne znači da ćeš cijelo vrijeme provoditi s dečkom, i dalje je u redu da imaš svoje večeri sa ženskom ekipom, ali trebaš imati ravnotežu. Ne uvijek birati frendice. Misliš da će dečko uvijek biti tu i da se neće buniti na ništa, ali ako ćeš stalno izlaziti umjesto da se vidiš s njim, sigurno mu to neće biti drago.

3.Dopuštaš svojim nesigurnostima da te preuzmu

Svi imamo nesigurnosti i rijetko je tko pun samopouzdanja, ali ne smiješ dopustiti da ti u vezi te stvari prevladaju. Kada počneš misliti da nisi dovoljno dobra za njega, da će te sigurno zamijeniti s nekom zgodnijom ili da ćeš mu s vremenom dosaditi, donosiš i pogrešne odluke koje onda vode do svađa i na kraju do prekida.


4.Fokus si samo ti, uvijek ti

Uvijek idete tamo gdje ti želiš, većinom si ti ta koja priča, tvoji su problemi uvijek najveći, kada ti nešto želiš onda tako mora biti, nikada ne pitaš dečka kako je, što se njemu radi i slično. U vezi bi trebali biti jednaki.

5.Od svega radiš svađu

Koliko se često svađate? I tko je taj koji uvijek zakuha i potakne svađu? Ako je odgovor ti, onda moraš to što prije prepoznati kao problem i pokušati promijeniti. Ako ti nedostaje drame u životu, upali si neki reality, to će ti zadovoljiti potrebu za dnevnom količinom drame, a nemoj se iživljavati na dečku.

6.Brineš više o tuđim mišljenjima nego o osjećajima svog dečka

Imaš krive prioritete. Iako nam je svima stalo do tuđih mišljenja više nego što bi trebalo, nekada to može prerasti u problem.


7.Kada si loše volje, istresaš se na dečku

Iako on nije kriv za to, samo ti je eto dečko, pa misliš da je okej da svaki put kada te netko drugi naljuti, istresaš se na njemu. Jer je on taj koji je uvijek tu. Niti tebi ne bi bilo ugodno da on tebi to radi pa zašto onda ti to radiš njemu? Iako ti je dečko, ne mora trpjeti ovakve stvari.

8.Kada si ljuta ili ti nešto ne paše, s tvoje strane stiže samo tišina

Ghostaš ga na neko vrijeme. Ne odgovaraš na poruke, pozive, ne želiš se vidjeti, ništa. To je tvoj način na koji ga kažnjavaš, a koji je jako pogrešan. Ovo nije zdrav način rješavanja problema, razgovor je jedini pravi način.

9.Ili će biti kako ti želiš – ili nikako

Spremna si napraviti sve da bude po tvom. Čak ako treba i lagati i napraviti svađu. Kompromis nije nešto na što si IKADA spremna. Ali naravno, očekuješ od svog dečka upravo to – da uvijek pristaje na tvoje ideje i da je on taj koji će raditi kompromise. Vi ste partneri i tako bi se trebali i ponašati.

10.Nikada za ništa nisi ti kriva

Kada se god nešto dogodi, on je kriv, nikada ti. Svaku ćeš situaciju okrenuti tako da on ispadne kriv. Ovo je zapravo prilično toksično ponašanje koje moraš promijeniti što prije. Priznaj kada pogriješiš i kada si kriva i ispričaj se, nikakvi izgovori, samo iskrena isprika.


(Teen385)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.