x

ZATEKLI SMO TRAGIČAN PRIZOR NA SPOMEN PLOČI JELENI MARJANOVIĆ! Zašto je ovo MORALO DA SE DESI, POBOGU? (FOTO)

Slučaj ubistva pjevačice Jelene Marjanović više od dvije godine potresa srpsku javnost, a rješenje najmisterioznijeg ubistva u Srbiji ni poslije više od 25 mjeseci istrage nije na pomolu. 

Ekipa "Espresa" posjetila je juče nasip u borčanskom naselju Crvenka gdje je spomen ploča Jelene Marjanović, koju je porodica podigla, jer je baš na tom mjestu nađeno njeno beživotno tijelo.


Foto: Espreso.rs

Međutim, prizor koji su zatekli na tom mjestu ih je prilično razočarao. Dok je bila živa Jelenina majka Zorica Krsmanović, vodilo se računa da na ovom mjestu uvijek bude svježe cvijeće, da prilaz i dio oko spomen ploče bude uredan, da dio za svijeće uvijek bude spreman za nove. Međutim, sada nije takva situacija.


Foto: Espreso.rs

Čini se da odavno niko nije posjetio ovo mjesto, smeće se nalazi svuda oko spomenika, svijeće su potpuno oborene i pale, izgleda da neko ko ih je zapalio posljednji put nije ni sačekao da izgore, cvijeće je uvenulo, a jedna vaza vještačkog nije promijenjena ko zna koliko mjeseci.

Ova slika zaista nas je rastužila, jer očigledno da otkako je Jelenina majka Zorica umrla, ovo mjesto slabo ko i obilazi. Jelenina tetka koja je sa majkom provodila dosta vremena i često obilazila nasip i grob, ne živi u Beogradu, i izgleda ne dolazi toliko često otkad joj je i sestra umrla. Po svemu sudeći, izgleda da ni Marjanovići nisu odavno posjetili mjesto gdje je pronađeno beživotno tijelo Jelene Marjanović, prenosi Espreso.rs.


Izvor/Foto: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.