x

Zbog čega je Time Out Band blokirao neke ulice u Sarajevu?

Time Out Band je u jeku mnogobrojnih nastupa uspio da se baci na novi projekat, koji će biti pravo osvježenje za muzičku scenu.

Time Out Band odlično zabavlja publiku gdje god da se pojavi, a iza njih je izuzetno naporna zimska sezona. Sve popularniji sastav se može pohvaliti punim klubovima, a publiku su odlučili iznenaditi i novom pjesmom. 

Kako saznajemo, riječ je o numeri koja će dobro doći u ovim sunčanim danima. U skladu sa raspoloženjem koje se budi u nama, Time Band uskoro donosi pjesmu bržeg ritma. 


Riječ je o numeri "Probudi ovo proljeće", a čiji je autor Goran Matić Goranče DreamTeam . Baš kako sami naziv kaže, numera će donijeti pravu dozu raspoloženja i veselog ritma u svima nama, a Time Out Band se potrudio da snimi zanimljiv spot. 

Ekranizacija za novu pjesmu je rađena na par lokacija u Sarajevu sa ekipom iz Prijedora  “Lee & Lee Weddings” koja je snimala i spot za prethodnu pjesmu. Na mjestima gdje je sniman spot, prolaznici koji su se našli na licu mjesta su veselo đuskali, tako da nema sumnje kako će pjesma biti pravi pogodak. Kako sve ovo izgleda moći ćemo vidjeti već polovinom aprila.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.