x

Zbog ovoga se Vranješu smije cijeli region: 2 kokošja jaja između nogu mu ne daju za pravo da tako bruka muški rod! On je član žirija Granda koji nije htio da ćuti!

Jelena Karleuša je prije šest dana doputovala iz Kine, a nakon dolaska u Srbiju odmah je krenula sa snimanjem emisije "Zvezde Granda". Njene kolege i članovi žirija nisu željeli da komentarišu skandal, kojai je danima glavna tema u regionu, te je samo Đorđe David odlučio da iznese svoje mišljenje o cijelom slučaju i na ovaj način stane Jeleni u odbranu.

- Ja samo želim da kažem jednu stvar, tehnologija i novac umiju jako da pokvare ljude. Najstrašnija stvar koja muškarca može da zadesi je da ispadne loš, da ispadne ne-muškarac, čovjek bez kodeksa, čovjek bez srama, bez stida, bez karaktera - rekao je Đorđe David, a onda nastavio:


- Žene su viša bića, žene donose svijet. Ženski rod mora da ima poštovanje od strane muškog roda, ali onako do koske. Onaj koji to nije shvatio, a ima dva jajeta kokošja među nogama i kobaju, i misli da zbog toga što zarađuju mjesečno, 100, 500 i milion nečega imaju pravo da budu iznad, su niža bića i ljudi koji brukaju muški rod - rekao je Đorđe David u emisiji "Exkluziv".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.