x

ovo totalno "radi"

Žena je zmaj, ovo je vulkan od pjesme: Nella i Mr. Black predstavili duet zbog kojeg su svi otkinuli! Svi pričaju o Nelli!

Nije trebalo dugo vremena da od premijere pjesme "Mi vida" (Moj život) odmah krenu komentari na račun iste. A ponajviše pažnje i oduševljenja je izazvala sama pjevačica Nella Mirnela koja je skrenula svu pažnju na sebe. Naime, nakon što je njena duetska pjesma sa Mr. Blackom ugledala svjetlo dana svi pričaju o tome kako je pjesma pravi vulkan, dok je sama Nella "Žena zmaj". A kako Nella perfektno govori španjolski to je primijenjeno i u ovoj pjesmi, pa egzotika numere vas totalno "radi".


Rekli bismo kako je numera "Mi vida" totalno osvježenje kada je muzička scena u pitanju. Mr. Black i Nella su napravili pravi posao. Upravo Nellom su svi očarani. Atraktivna djevojka je "ukrala" šou i svi se slažu kako je puna potencijala da postane velika zvijezda. Egzotična sama po sebi, a sve je to prenijela i na pjesmu "Mi vida", Nella ima sve predispozicije da uradi pravu stvar na našoj sceni. Kako je španjolski koji ona inače govori jezik ljubavi, zavođenja, to je dodatni plus.


Upravo to su Nella i Mr. Black primijenili u numeri "Mi vida", koja sa sobom nosi sjajan bit i tjera na ponovno slušanje. Pjesma je izašla u pravo vrijeme, u skladu sa proljećem i nosi dobar ritam. Komentari su se samo nizali, a Nella je uspjela skrenuti pažnju na sebe, tako da će biti interesantno pratiti njene naredne projekte.

Nellu možete zapratiti na Instagramu ili Facebooku:
https://www.instagram.com/nellamirnelaofficial/
https://www.facebook.com/nella.mirnela


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.