x

NEMIR

Žestok sukob i dalje traje: Anastasijina trudnoća nije izmirila Ražnatoviće i Gudelje!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj presretni su što će postati roditelji djevojčice, ali bi ta sreća bila još veća da su porodični odnosi regulisani. Nažalost, još uvijek nisu.

Podsjetimo, sestra fudbalera Vanja i majka Olivera zahladili su odnos sa kćerkom Svetlane Cece Ražnatović, a kako stvari stoje nesuglasice se nisu riješile. Čak ni trudnoća nije promijenila stvari na bolje.


- Čim je Anastasija saopštila Nemanji da je u drugom stanju, a to je bilo prije dva i po mjeseca, njegovoj sreći nije bilo kraja. Vole se, obožavaju, lijepo im je i sportista je taman pomislio da će beba da reguliše i zahlađene odnose u porodici. Radosne vijesti je javio majci, ocu i sestri. Čestitali su mu i poželjeli sve najbolje, ali tenzija je i dalje prisutna. Iako su sretne vijesti i prvo unuče trebalo da budu povod povod da se riješi napeta situacija, Olivera i Anastasija se još nisu izmirile. Da je situacija regulisana vidjećete tek kada se odblokiraju na društvenim mrežama. Sa druge strane, otac se trudi da zakopa ratne sjekire. On je sa Anastasijom u korektnom odnosu i nikada se sinu nije miješao u odabir partnerke - priča naš sagovornik.


Prema njegovim riječima Ceca drži stranu kćerki.

- Cecin stav je da ko uvrijedi njenu porodicu nema namjeru da se miri dok se stvari ne regulišu. Ona podržava svoje dijete, a naročito sad kada je trudna ne želi da se stresira već da bude srećna i spokojna dok se ne porodi. Nemanja na sve načine pokušava da riješi situaciju zbog svadbe koja treba da bude krajem juna.


Na početku veze je sve bilo bajno, te je za Anastasijin rođendan u maju prošle godina cela porodica Gudelj bila gost u vili Ražnatovića. Tri mjeseca kasnije pojavili su se određeni problemi između Anastasije i porodice njenog dečka. Prvo su njih dvije ljetos otpratile pjevačicu i njenu majku Cecu Instagrama, a onda je situacija eskalirala. Anastasija je na Svjetsko prvenstvo u Kataru došla kao podrška Nemanji, ali na tribinama nije sjedila sa njegovom majkom i sestrom. Navodno joj je zasmetalo što su njih dvije bile u neposrednoj blizini Duška Tošića, supruga Jelene Karleuše. Otac je tada sjedio na tribinama sa Anastasijom. Ubrzo potom na red je došao Sveti Nikola, krsna slava Ražnatovića. Nemanja zbog profesionalnih obaveza nije mogao da prisustvuje, ali je Anastasija željela da iskoristi priliku i poboljša odnose sa Oliverom i Vanjom, te ih je pozvala. Medutim, njih dvije se nisu pojavile, a isto veče iskoristile za neki drugi izlazak.

Ranije se pisalo da je Oliveri i Vanji smetalo to što je Anastasija insistirala da ona i Nemanja idu na odmor sami, pošto su navikle da mnogo vremena provode sa njim.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.