x

Žestok udarac za Ognjena Vranješa: Stigle posljedice nakon skandala sa Karleušom, direktor fudbalskog kluba donio odluku!

Skandal koji je započeo kada su procurile informacije da je Jelena Karleuša navodno imala aferu sa Ognjenom Vranješom Dušku iza leđa napravio je buru u javnosti, a sada je isplivala informacija o promjeni u Ognjenovoj karijeri.

Naime, Anderleht je, po medijskim pisanjima, odlučio da ne toleriše takve skandale momka koji je prošlog ljeta došao u Brisel za 3,2 miliona eura iz atinskog AEK-a. I dok je Jelena Karleuša objavila da će Duško do 2021. godine godišnje zarađivati osam i po miliona eura, Vranješ je otišao korak unazad.


Portparol kluba Mari Verbeke potvrdio je spekulacije medija da je klub odlučio da Ognjena prebaci u B tim i da će do isteka ugovora igrati za rezervni sastav, piše Blic.

“Odluku je donio stručni štab. On je trenutno u timu do 21 godine i u toku su pregovori njegovog menadžera i Anderlehta oko odlaska”, rekao je Verbeke, a prenose strani mediji.


Anderleht je saopštio i da će razmotriti ponude ostalih klubova do kraja januara, a ako do tada ne dođe do eventualnog transfera, kao što smo napisali, treniraće sa rezervama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.