x

crno na bijelo

Znaj da te puno volim, da samo mogu da vratim vrijeme... Procurila Tanjina nova prepiska s mužem Dušanom! Izjavljivala mu ljubav i pričala da se kaje zbog svega! (Foto)

Pjevačica Tanja Savić nalazi se već neko vrijeme u žiži medijske pažnje zbog odnosa sa mužem Dušanom Jovančevićem, koji je njihove sinove u aprilu ove godine odveo u daleku Australiju. 

Tanja neko vrijeme nije željela da govori o problemima javno, a onda je smogla snagu, te pred kamerama otkrila sve o problemima koje je imala sa Dušanom. Nakon prepiski do kojih je došao Pink.rs ranije, vidjelo se da su između supružnika padale teške riječi i uvrede, a pjevačica je govorila da on okreće njihovu djecu protiv nje, te da joj uskraćuje kontakt sa njima.


Prije nekoliko dana u domaćim medijima osvanuli su natpisi da su se Tanja i Dušan pomirili zbog djece, a onda se oglasila pjevačica koja je tvrdila da se nisu pomirili, da se ona sa njim čuje samo zbog djece, kao i da neće ići u Australiju.


Sada su isplivale nove prepiske Tanje i Dušana gdje se vidi kako ona njemu izjavljuje ljubav, govori mu da joj nedostaje, da se kaje zbog svega što se desilo, kao i da sanja o danu da svi budu na okupu.

Tanjine nove prepiske sa mužem, pogledajte u nastavku:

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.