x

Znaš koju tremu sam imala... Matora otkrila kako je izgledao prvi susret sa Sanjinom mamom!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora bile su gošće u emisiji "Narod pita" televizije "Pink". One su otkrile kako su njihovi roditelji prihvatili njihovu vezu. Matora je ispričala kako je izgledao prvi susret sa Sanjinom mamom.

- Znaš koju tremu sam imala. Sve drugare sam okupila da mi pomognu. Otišla sam sa drugom da kupimo cvijeće pa je on sa mnom birao cvijeće. Imala sam baš tremu. Onda smo sele i nije bilo tenzije u razgovoru. Oduševila sam se što mi je Sanjina majka rekla da se slažemo i da budemo podrška jedna drugoj. Zajedno smo u svemu. Tu sam ja za nju, ona za mene - rekla je Matora, koja je demantovala da je u svađi sa Sanjinom mamom.

- Ma kakvi. Gluposti. Mene malo ti naslovi iznerviraju. Ja to odmah demantujem. Sinoć smo bili na večeri. Meni bude neprijatno samo zbog Sanjine majke kada su ti naslovi - navela je Matora.

Onda se uključila Sanja.

- Mama je bila skeptična i to je trajalo neko vrijeme i mama ju je upoznala kao čovjeka i to je sada super. Kupila joj je poklone. Majicu i njene omiljene kobasice. Generalno sve ide super. Mama je super reagovala kako sam ja mislila da će - rekla je Sanja.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.