x

iznio cijelu istinu

Zola otkrio zašto Nišlijka ne smije da iznese trudnoću: Po Miljanu može da bude kobno ako riješi da zadrži bebu!

Lazar Čolić Zola otkrio je da Miljana Kulić može da umre ukoliko odluči da rodi bebu koju je s njim začela u "Zadruzi".

Tokom emisije "Pitanja novinara" i Nišlijkin partner dobio je pitanja koja su se ticala njene trudnoće. Veče je bilo dramatično i prepuno tenzije da bi ona na kraju, pod svim tim pritiskom, pokušala da pobjegne iz rijalitija.

Sve je počelo pitanjem koje je bilo upućeno Zoli, a ticalo se toga da li je on spreman da konačno postane otac.


- Kao što sam pričao i s njom, ne mogu da kažem da sam oberučke spreman, ja nisam bio u takvoj situaciju, nadam se da ću da dolazim sebi što se tiče tih stvari. Ako Bog da da sve bude kako treba. Siguran sam u sebe da ću biti spreman. Meni se ne sviđa što je ona išla sama kod ginekologa, pogotovo ono što je pričala s njim, pričala je nešto vezano za rijaliti, pa ju je upitao i za naš odnos. Savjetovao joj je da ne ostane trudna jer može da strada. Krivo mi je što ja nisam išao s njom. To što je bila kod ginekologa, za mene to nije validno, vratila se, samo što nije počela da plače - rekao je Zola, a onda su ga novinari opomenuli da je bio svjestan da je trudnoća opasna za Miljanu i da nije smio da se igra, pa je on dodao:


- Čak mi je rekla i da je doktor pozvao psihijatra i rekao da se trudnoća ne može odviti pod tim uslovima. Ja sam ukapirao da je nenormalno to što smo radili, znam da je bilo katastrofa i nemam opravdanja za to.

Tokom reklamnog bloka on i Miljana, koja tvrdi da joj je psiholog rekao da je sposobna da bude majka i da želi da se po pitanju rizika vezanog za trudnoću konsultuje sa još nekim ginekologom prije nego što donese konačnu odluku, gadno su se posvađali.


- Zao si, podmukao si, pokvaren si! Ja sve najgore mislim o tebi, nemoj da pričaš sa mnom! Nemoj da me uznemiravaš! Nije mi dobro! Loše sam! Idem odmah odavde! Hoću kući da idem! Ili će biti onako kako ja kažem ili nema ništa! Idem kući! Nemamo šta da rješavamo, izađi sa mnom ako želiš dijete - uzvratila je Kulićeva, koja je u naletu bijesa htjela da preskoči ogradu, a Zola ju je sve vrijeme provocirao, što je kod nje pojačavalo uznemirenost. Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti da ne bi došlo do većeg okršaja.


- Ne volim te, Lazare, bolesna sam, kada se budem izliječila, neću te pogledati! Ja znam sigurno to. Da sam ušla sama, izliječila bih se, zaboravila bih kako izgledaš - odbrusila je Miljana.

- Ti si me natjerala da uđem ovdje, pakao si mi napravila, šta ti nije jasno - uzvratio je Zola.

Ona se smirila tek nakon što ju je obezbjeđenje spriječilo da pobjegne.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.