x

suza suzu stiže

Zola plakao kao dijete nakon što je saznao da se Miljana udala! (Video)

Marko Osmakčić i Lazar Čolić Zola sjedili su u dvorištu, pa su započeli razgovor o njegovom odnosu sa Miljanom, koja je diskvalifikovana jer ga je krvnički u snu istukla, a sad se i udala.


- Ja tek sad počinjem kapirati i krivo mi je što sam ti to pričao ranije - rekao je Marko.

- Ubija me još više kad kažu da nemam od kad sam sa njom...Ne možeš to tako gledati je...a. Imam osjećaj da nikada neću naći osobu kao nju, kao što me je ona voljela. Bolesna je, ne mogu biti sa njom. Taj odnos nema budućnost - rekao je Zola, pa je zaplakao.


- Mogla je da me ubije. Išla je na to da me ubije - plakao je Zola.

- Ma znam Zola, ne možeš ni tamo ni ovamo - tješio ga je Marko.

- Svega je bilo, ja nisam bio u finansijskoj situaciji kao što je ona bila...Imala je ona uvijek više od mene, a ja da sam imao trošio bih više na nju. Trošio sam na ku..e, a ne na nju - rekao je Zola.


- Nisi ni stipsa ni cicija - dodao je Osmakčić.

- Mene ovdje sve podsjeća na nju i ove cigare i ovaj prostor i sve. Svjestan sam ja da ona nije dobro, ali ne možeš protiv toga. Koliko god sam mislio da mogu da se vežem ponovo, ne mogu je...a. Nisam možda trebao ovako postupiti. Meni poslije tog se..a dođe da kažem, izađi bre iz kreveta. Pričala mi je da kad izađemo, da je ona totalno drugačija - pričao je Zola kroz suze.

Podsjetimo, Miljana Kulić na Badnji dan je otkrila da se udala i tako stavila tačku na ljubav prema Zoli, zbog kog je diskvalifikovana.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.