x

ZORAN MARJANOVIĆ POBIJESNIO: Jelena slala poruke nepoznatom muškarcu!

Pjevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović (33) neposredno prije smrti poslala je SMS jednim muškarcu, što je usporilo njeno trčanje i praktično omogućilo njenom suprugu Zoranu (38), optuženom za ubistvo, da je sustigne i zada joj kobne udarce.

Prema navodima optužnice, kritičnog dana, 2. aprila 2016. godine, nakon što je bračni par Marjanović sa kćerkom Janom došao na nasip Crvenka, Jelena je otišla da džogira.

- U tom momentu, Zoran i Jana ostaju sami, a Zoran gasi mobilni telefon, ostavlja dijete samo i kreće za Jelenom. Vještačenje njenog mobilnog telefona pokazalo je da je Jelenu u 16.41 pozvala kuma Vera, a njihov razgovor trajao je 35 sekundi. Poslije tog razgovora, Jelena je poslala SMS izvijesnom M. Š., a potom ju je pozvala i majka - iznosi naš sagovornik ono što navodno piše u optužnici.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg sagovornika, Zoran je vidio da Jelena piše poruke i telefonira, pri čemu je usporila korak.

- Vještačenja mobilnih telefona i izjave svjedoka govore o tome da je Zoran između 16.54 i 17.04 sustigao Jelenu. Prije toga je vidio da ona drži telefon u ruci i pretpostavka je da je počeo da je ispituje o tome kome šalje poruke, sa kim se dopisuje i sa kim razgovara - kaže naš izvor i dodaje da je Zoran bio upućen u svaki Jelenin korak i da joj je često uzimao telefon kako bi pregledao njene poruke i pozive.

- Još jedna pretpostavka je da su Zoran i Jelena kraće vrijeme razgovarali, nakon čega se ona okrenula kako bi nastavila trčanje - objašnjava sagovornik.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.